Vuoden 2016 tammikuussa minusta tuli pienen tytön äiti. Imetysvaatteita taas etsiessäni huomasin, että suurin osa markkinoilla olevista vaatteista oli minulle liian pieniä tai muuten vaan makuuni liian tiukkoja. Kaipaisin rentoja ja mukavia vaatteita, joissa olisi helppo imettää. Sellaisia, joissa kehtaisi liikkua oman pihapiirin ulkopuolellekin ja jotka peittäisivät raskaudesta toipuvaa vatsaani…ja siitä se PidiBobin tarina sai alkunsa.

Vuonna 2017 esittelimme ensimmäiset tuotteemme: hihattoman pitkän topin sekä rennon tunikan. Sen jälkeen mallistomme on kasvanut ja olemme yrittäneet lisätä mallistoon tuotteita niin arkeen kuin juhlaan. Juhlavampi imetysmekko tuli mallistoon viime keväänä ja se onkin saanut paljon kiitosta käytännöllisyydestään.

Alusta asti kaikki tuotteemme on suunniteltu Tuusulassa ja ommeltu Suomessa. Kangasvalinnoissa pyrimme suosimaan kotimaisuutta mahdollisuuksien mukaan. Kaikilla kankailla on Ökötext-sertifikaatti.

Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita ja haluamme kuulla jos sinulla tulee mieleen ruusuja/risuja tuotteistamme. Olemme täällä teitä varten. Meidät löydät myös facebookista.

Kiitos että tulit sivuillemme, Mira

Pidibob Oy
Y-tunnus 2808464-8

pidibob.oy(at)gmail.com

tel. 0405001027 (parhaiten saat kiinni tekstiviestillä tai whatsupilla. Pyrimme vastaamaan noin tunnin sisällä)

ps. Jos jäit miettimään niin PidiBob on yhdistelmä tyttärieni “masunimiä”. Nyt jo koululainen Sara-neitonen kasvoi mahassa Pidipädinä ja tomera Saana-tyttönen, Bobina.